Αυτό το προιόν προστέθηκε στον κατάλογό μας την Saturday 20 October, 2018.

Αυτόματος χρονοδιακόπτης θερμοσίφωνα WI-FI V-TIMER

138.00€

To WiFi V-Timer είναι ένα V-Timer με διπλή λειτουργικότητα.
Δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης στο Ίντερνετ μέσω του ρούτερ που υπάρχει στο χώρο και τοπικής χρήσης αυτού ως αναλογικού V-Timer.
Το WiFi V-Timer εφόσον είναι συνδεδεμένο με το Ίντερνετ μέσω του router το χώρου στο οποίο βρίσκεται μπορεί να το χειριστεί ο χρήστης από οπουδήποτε και να βρίσκεται αυτός αρκεί να έχει και αυτός πρόσβαση στο Ίντερνετ.
Ο χειρισμός του WiFi μπορεί γίνει από Η/Υ (με λειτουργικό Windows, MAC OS X, Linux κ.α.), Κινητό τηλέφωνο (Android, iOS) ή Tablet (Android, iOS).
Αν τώρα ο χρήστης βρίσκεται στο χώρο και δεν έχει κοντά του ασύρματη ή ενσύρματη δικτυακή συσκευή (Η/Υ, κινητό, τάμπλετ) για να ενεργοποιήσει το V-Timer από αυτή μπορεί να πάει στον Ηλεκτρολογικό του πίνακα και να ενεργοποιήσει το V-Timer κατευθείαν από το ίδιο το V-Timer.
Το μόνο που έχει να κάνει είναι περιστρέψει το κίτρινο διακόπτη και να επιλέξει πόση ώρα θα είναι ανοικτό το V-Timer και να πατήσει το κουμπάκι Start-Stop.
To V-Timer θα ηχήσει, θα ανάψει το πράσινο λαμπάκι και θα ανοίξει ο θερμοσίφωνας.
Μόλις τελειώσει ο χρόνος το V-Timer θα ηχήσει, θα σβήσει το πράσινο λαμπάκι και θα σβήσει ο θερμοσίφωνας.
Για να το σταματήσει το V-Timer πριν τελειώσει ο χρόνος μπορεί να πατήσει πάλι το κουμπί Start-Stop.
(Επίσης μπορεί να το σταματήσει και μέσω Ίντερνετ)
Αν το V-Timer ενεργοποιηθεί από το κουμπί του ο χρόνος που μετράει είναι αυτός που επιλέξαμε από το κίτρινο περιστροφικό διακόπτη και όχι ότι μπορεί να έχουμε βάλει μέσω Internet.
Κριτικές
Αυτόματος χρονοδιακόπτης θερμοσίφωνα WI-FI V-TIMER
Κατηγορίες